• APPARTEMENTEN WAARVAN DE GROND NOG GEKOCHT MOET WORDEN

  Project Details

  Midden in een stad ligt in een vrijwel uitontwikkelde woonwijk een aantal schuren. Vroeg of laat gaat deze locatie gewijzigd worden in een woonlocatie waarmee de woonwijk afgerond zal zijn.

  Er zijn veel verschillende typen appartementen en de meeste appartementen hebben 2 slaapkamers.

  Het gebouw verjongt terrasachtig naar boven toe en samen met de sprongen in de gevel ontstaat zo een beeld van een gebouw wat past in de schaal van de gebouwen eromheen.

  Vanuit de entree is toegang naar de woningen bereikbaar via een hal in het midden waar op elke verdieping direct daglicht binnenkomt.

  Read more

  APPARTEMENTEN PARKLAAN OUDENBOSCH

  Project Details

  200 meter van het station het station en 300 meter van het centrum is de perfecte locatie voor appartementen voor jong en oud. Met de gevels op 30 meter van het spoor kon het spoorweggeluid opgelost worden.

  Op de Parklaan is de groene haag van het naastgelegen arboretum doorgezet tot en met de haag van de bestaande woningen.
  Het samenspel tussen de versprongen gevels en de verschuifbare jaloezieën resulteert in een combinatie van beweeglijkheid en rust.

  FILMPJE VAN HET PROJECT
  Read more

  APPARTEMENTEN ZUNDERT NAAST GEMEENTELIJK MONUMENT

  Project Details

  Aan de Noordzijde is het visitekaartje van Zundert de villa Hof te Laer, Bredaseweg 14, in 1907 ontworpen door architect Joseph Cuypers. Het is een gemeentelijk monument. De tuin van de villa heeft de bestemming bedrijf. Een woongebouw is meer voor de hand liggend op deze locatie. Het bouwplan wat ontwikkeld heeft een duidelijk ondergeschikte plaats naast de villa en sluit qua maat, schaal en architectuur aan bij de woningen op de aangrenzende percelen langs de Bredaseweg, onderdeel van de historische lintbebouwing van Zundert.

  Op de begane grond zijn 2 appartementen gesitueerd en op elk van de 2 verdieping en een appartement met de mogelijkheid van wonen-werken of een woning met de mogelijkheid van inwonende zorg, een zogenaamde kangoeroewoning.

  Met gebouw is de entree van Zundert op deze hoek op een passende manier afgerond.

  Read more