• Optoppen woning

  Wilt u graag meer ruimte bewerkstelligen? Dan is het optoppen van uw woning of ander gebouw een goede oplossing. Het is een zeer innovatieve manier en dat ligt precies in ons straatje. Blom International is dé projectontwikkelaar die zich inzet voor bouwen op een vernieuwende wijze. We kunnen het optoppen van uw woning voor u realiseren of werken graag met u samen als u aannemer, architect of een investeerder bent. Lees hier alles over het optoppen van een gebouw of neem direct contact met ons op.

  Wat is het optoppen van een woning?

  Het optoppen van een woning of het optoppen van een gebouw, is het toevoegen van verdiepingen door een bestaand gebouw te verhogen. Deze manier van bouwen kan voor veel extra woonruimte zorgen en ervoor zorgen dat bestaande gebouwen optimaal worden benut.

  Bij het optoppen van een gebouw kunt u kiezen uit veel verschillende mogelijkheden. Uiteraard kunt u een extra verdieping of meerdere verdiepingen bouwen, maar het optoppen van een woning kan ook gedaan worden door het toevoegen van een dakkapel of een dakterras.

  Er zitten veel voordelen aan het optoppen van een gebouw. Zo zorgt u bij het optoppen van een woning ervoor dat de woning meer waard wordt. Dit is onder andere interessant als u de woning in de toekomst wilt verkopen. De verhoogde waarde van de woning komt onder andere doordat u meer ruimte creëert; met het optoppen van uw woning zorgt u voor meer woonruimte zonder uw tuin te beperken. Dit kan uw woongenot aanzienlijk verhogen en erg aantrekkelijk zijn voor potentiële kopers bij een aanstaande verkoop. Bovendien is een optopping van een gebouw erg mooi!

  Optoppen van een gebouw door Blom International

  Blom International kan u helpen als u uw huis wilt optoppen of bij het optoppen van een ander soort gebouw, zoals een kantoorpand. Blom International is een projectontwikkelaar die streeft naar natuurvriendelijk bouwen en altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen. We garanderen dat gebouwen voldoen aan de huidige kwaliteitsnormen en zijn niet bang voor innovatieve ontwikkelingen en oplossingen. Het optoppen van een bestaande woning of het optoppen van een ander gebouw valt zeker onder innovatie: het komt nog niet zo vaak voor, maar heeft veel te bieden. Dankzij onze vooruitstrevende blik op projectontwikkeling kunnen we u goed helpen als u op zoek bent naar mogelijkheden voor het optoppen van een gebouw. 

  Als u wilt samenwerken met Blom International voor het optoppen van een woning, dan kunt u rekenen op een projectontwikkelaar die uw visie verwezenlijkt. Bij ons krijgt u geen nietszeggende bouwtekeningen, maar direct een kijkje in hoe de optopping er in het echt uit komt te zien. Neem contact met ons op als u Blom International wilt inschakelen voor het optoppen van een woning.

  Bent u architect, investeerder of aannemer? Blom International gaat graag de samenwerking met u aan. Samen staan we sterker en kunnen we het optoppen van een bestaande woning of ander gebouw goed realiseren. Neem zeker even contact met ons op als u ondersteuning kunt gebruiken van een innovatieve projectontwikkelaar bij het optoppen van een gebouw.

  Bekijk onze projecten

  Optoppen van een woning: prijs en kosten

  Bij het optoppen van een woning komen natuurlijk kosten kijken. Het optoppen van een woning en de bijbehorende prijs is echter afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden. 

  Zo moet een huis optoppen met een schuin dak anders aangepakt worden dan het optoppen van een gebouw met een plat dak. Andere factoren die meespelen als het gaat om het optoppen van een woning en de kosten: de hoeveelheid aan verdiepingen, het soort optopping en het materiaal. Er is wat betreft materiaal bijvoorbeeld veel mogelijk. Denk aan bakstenen, hout, kunstof en zelfs sierpleister is een optie als u een huis wilt optoppen. 

  Als u meer wilt weten over het optoppen van een woning en de prijs, neemt u dan contact met ons op. We gaan graag in gesprek over uw wensen voor het optoppen van de woning en de kosten die erbij komen kijken.

  Neem contact op voor het optoppen van een woning of ander gebouw

  Wilt u ons inschakelen om het optoppen van uw woning te realiseren of wilt u met ons samenwerken bij het optoppen van een gebouw? Neem dan contact met ons op. 

  Blom International heeft niet alleen de kennis en het vakmanschap in huis, maar ook de passie en de innovatieve blik die nodig is voor dergelijke projecten. We hebben al menig project succesvol afgerond en begrijpen hoe we uw ideeën kunnen omzetten tot een concreet ontwerp. Voor een succesvolle optopping kunt u dus het beste Blom International inschakelen!

  EEN BERICHT STUREN