• Industriebouw

  Industriebouw speelt een belangrijke rol in de economische ontwikkeling. Hoe? Door het ondersteunen van productieve activiteiten en het mogelijk maken van technologische vooruitgang en het mogelijk maken van technologische vooruitgang in verschillende sectoren. Het kan prettig zijn om samen te werken met ervaren aannemers binnen de industriebouw om uw projecten soepel te laten verlopen. Blom International helpt u daar graag bij.

  Aannemers voor de industriebouw

  Blom International is dé partij als u op zoek bent naar ervaren aannemers voor de industriebouw. We hebben voor ieder project wel een innovatieve oplossing paraat. We gaan graag met u in gesprek over de wensen voor het project binnen de industriebouw, of het nu gaat om een renovatie in de industriebouw, prefab industriebouw of moderne industriebouw. Vervolgens maken we een ontwerp. Bij ons zijn er geen saaie bouwtekeningen, maar u ziet uw project dankzij onze projectontwikkelaar voor industriebouw tot leven komen.

  De aannemers voor de industriebouw gaan aan de slag met uw project. We kunnen u goed helpen met planning en management; denk aan tijdbeheer, budgettering, en het coördineren van alle betrokken partijen. Ook helpen de aannemers voor industriebouw u met het uitvoeren van de daadwerkelijke bouw, en krijgt u advies over materiaalkeuzes, energie-efficiëntie, en duurzame bouw. Bovendien weet de projectontwikkelaar alles over de regelgeving met betrekking tot de industriebouw. Ze handhaven strikte kwaliteits- en veiligheidseisen en -controles om ervoor te zorgen dat elk project voldoet aan de hoogste normen. Dit scheelt u een hoop tijd en u heeft één aanspreekpunt voor het hele bouwproces.

  Kostprijs voor industriebouw

  Wilt u aannemers inschakelen en bent u benieuwd naar de kostprijs voor industriebouw? Dit kan per project sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan de locatie, de grootte en omvang van het project en specificaties en wensen voor het ontwerp. Ook spelen de grondkosten, bouwmethoden en materialen en arbeidskosten een rol bij de kostprijs voor industriebouw. Bouwvergunningen kunnen ook meegerekend worden. Dan zijn er nog reserves nodig voor onvoorziene kosten, bijvoorbeeld door vertraging of wijzigingen in het ontwerp. Schakelt u aannemers in, dan worden de kosten voor projectmanagement ook meegenomen in de kostprijs voor de industriebouw. 

  De professionals van Blom International kunnen u goed helpen om de kostprijs voor uw industriebouw in kaart te brengen en de budgettering te bewaken tijdens het proces. Bovendien kunnen ze u advies geven over materialen, duurzaamheid en hoe u kosten kunt besparen.

  Wilt u graag een inschatting van de kostprijs voor uw project in de industriebouw? Neem dan contact met ons op en we gaan in gesprek over uw project.

  Bekijk onze projecten

  Waarom Blom International voor industriebouw?

  Blom International is een projectontwikkelaar die u bij het hele bouwproces in de industriebouw kan ondersteunen, van ontwerp tot realisatie. Bij onze aannemers voor industriebouw staan uw wensen centraal; deze vertalen we naar mooie en bruikbare gebouwen. Blom International bouwt altijd met een aantal kernwaarden in gedachten:

  • duurzaamheid;
  • leefbaarheid;
  • gezondheid;
  • natuurinclusief;
  • circulair;
  • efficiëntie en functionaliteit’;
  • een lage CO2 footprint.

  Onze aannemers zorgen ervoor dat u het project van uw dromen in de industriebouw krijgt.

  Contact opnemen

  Wilt u ons graag inschakelen voor uw project in de industriebouw of heeft u vragen over een project en de kostprijs voor industriebouw? Neem dan zeker even contact op met ons. We doen er alles aan om uw project in de industriebouw vorm te geven zoals u dat wenst.

  EEN BERICHT STUREN