• Projectontwikkelaar Breda

  Blom International: een architect en projectontwikkelaar nabij Breda die een uitdaging niet uit de weg gaat. Van het bouwen van nieuwe appartementen tot het transformeren van bestaande gebouwen, Blom International staat bekend om onze veelzijdige projecten. 

  We werken graag samen met andere projectontwikkelaars nabij Breda, aannemers en architecten. We stellen ons graag verder voor als projectontwikkelaar in de buurt van Breda.

  Blom International: uw projectontwikkelaar nabij Breda

  Blom Internationaal is een projectontwikkelaar nabij Breda. We zoeken naar grond waar nieuwe woningen of ander soort panden ontwikkeld kunnen worden. Ook zoeken we naar bestaande gebouwen die getransformeerd kunnen worden. Oudere panden die niet voldoen aan de hedendaagse eisen, worden omgetoverd tot moderne gebouwen die weer jarenlang meegaan. Denk aan een oude boerderij waarin we nu appartementen ontwikkeld hebben.

  We maken huizen op maat, zijn gecertificeerd om een passief huis in Breda te bouwen en bouwen flexwoningen.  

  Blom International is als projectontwikkelaar nabij Breda een groot voorstander van innovatieve oplossingen die gericht zijn op de toekomst. Ons motto? Hoe ingewikkelder, hoe beter – met passie vertalen we uw wensen naar prachtige, functionele panden.

  Innovatief en proactief

  Blom International is een projectontwikkelaar in de buurt van Breda die niet wacht tot projecten zich aandoen. We hebben een proactieve houding en zijn echte aanpakkers. Weet u niet wat u met uw grond of uw gebouw moet? Wij ondersteunen u graag. Als projectontwikkelaar in omgeving Breda helpen we u met plezier; we hebben het oog op duurzaamheid, leefbaarheid en circulariteit. Niet te vergeten: natuurinclusief bouwen en we maken de mooiste lay-outs van gebouwen. Bij ons geen nietszeggende technische tekeningen, maar ontwerpen die het gebouw in de omgeving laten zien. Zo weten onze klanten precies wat ze krijgen.

  Bekijk onze projecten

  Samenwerken met een projectontwikkelaar in de buurt van Breda? Graag!

  Bent u aannemer, belegger of architect en wilt u samenwerken met een innovatieve projectontwikkelaar in de omgeving van Breda? Blom Internationaal gaat de samenwerking met plezier aan. We zijn altijd up to date met betrekking tot de markt en luisteren naar de wensen van onze klanten. Bovendien hebben we als projectontwikkelaar nabij Breda veel ervaring op internationaal gebied. Bekijk onze projecten en ontdek wat een samenwerking met ons als projectontwikkelaar in de buurt van Breda kan betekenen.

  Contact opnemen

  Wilt u Blom International inschakelen als projectontwikkelaar nabij Breda voor een project? Neem dan contact met ons op. We gaan met u in gesprek en als we uw project uitvoeren, maken we eerst samen een goed plan met duidelijke visualisaties. We zorgen er als projectontwikkelaar nabij Breda voor dat u het plan krijgt dat u voor ogen heeft. Ook als u als belegger, architect of aannemer met ons wilt samenwerken, kunt u altijd contact met ons opnemen.

  EEN BERICHT STUREN