• Projectontwikkelaar Tilburg

  Blom International: een architect en projectontwikkelaar nabij Tilburg die zich vol overgave stort op uitdagende projecten, waarbij innovatieve oplossingen niet uit de weg gegaan worden. Van het ontwerpen van eigentijdse appartementen tot het transformeren van oude gebouwen, Blom Internationaal staat bekend om zijn diverse projecten. Lees hier alles over wat wij als projectontwikkelaar nabij Tilburg voor u kunnen doen; we zijn er zowel voor klanten als voor samenwerkingen met aannemers, architecten en beleggers.

  Innovatieve projectontwikkelaar nabij Tilburg

  Als ervaren projectontwikkelaar in de buurt van Tilburg, zoeken we naar locaties waar we nieuwe gebouwen op bouwen. We maken bijvoorbeeld huizen op maat, kunnen een passief huis in Tilburg bouwen en we bouwen flexwoningen. Ook transformeren we bestaande panden, zodat ze voldoen aan alle eisen en wensen van de onze tijd. 

  Naast woningen en transformaties, richten we ons als projectontwikkelaar nabij Tilburg ook op grote projecten. Zo hebben we vele luchtvaartcentra ontwikkeld, ontworpen en gebouwd.

  Blom International heeft het vizier op de toekomst en is gespecialiseerd in innovatieve ontwerpen en oplossingen. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Sterker nog, we houden wel van een ingewikkeld project en van complexiteit. Deze projectontwikkelaar in de buurt van Tilburg vertaalt uw wensen en eisen naar mooie en bruikbare panden. 

  We zijn proactief ingesteld en wachten niet tot projecten onze kant op komen. We helpen u graag als u niet weet wat de mogelijkheden voor uw pand zijn. Als projectontwikkelaar nabij Tilburg ondersteunen we u bij de bouw van panden die natuurinclusief zijn, de beste lay-outs hebben en gericht zijn op duurzaamheid, leefbaarheid en circulariteit. 

  Mogen we u ondersteunen als projectontwikkelaar nabij Tilburg, dan gaan we samen een plan maken. Vervolgens maken wij een ontwerp, zodat uw ideeën gaan leven. Onze ontwerpen zijn geen ingewikkelde technische tekeningen, maar ontwerpen in de beoogde omgeving. Zo ziet u als klant direct hoe uw pand er in het echt uit gaat zien.

  Bekijk onze projecten

  Als aannemer, belegger of architect samenwerken met een projectontwikkelaar in de buurt van Tilburg 

  Blom International heeft als projectontwikkelaar nabij Tilburg veel ervaring, zowel binnen Nederland als in het buitenland. We werken graag samen met anderen; bent u aannemer, belegger of architect? Neem zeker even contact met ons op, we gaan de samenwerking met plezier aan. Bekijk onze projecten voor een goed beeld van onze kwaliteiten en specialisaties. Zo weet u precies wat u van ons als projectontwikkelaar in omgeving Tilburg kunt verwachten.

  Contact opnemen

  Bent u op zoek naar een innovatieve en toekomstgerichte projectontwikkelaar nabij Tilburg? Dan zit u bij Blom International goed, zowel als klant als belegger, aannemer of architect. Wij zorgen er met passie voor het vak voor dat u het ontwerp krijgt dat u verdient. Neem contact met ons op, dan bespreken we uw wensen en de mogelijkheden.

  EEN BERICHT STUREN