• Gedelegeerd Ontwikkelaar

  Als vastgoedinvesteerder met lopende bouwprojecten, kunt u veel baat hebben bij het samenwerken met kleine projectontwikkelaars. Blom International is een professionele gedelegeerd projectontwikkelaar (fee developer), die uw project van A tot Z realiseert. We zijn dé partij voor fee development in heel Nederland. Zelfs op internationaal gebied hebben we ervaring met het realiseren van innovatieve bouwprojecten. Meer weten over fee development? Op deze pagina vindt u alle informatie over wat een gedelegeerd ontwikkelaar voor u kan doen. Liever meteen contact opnemen? Dat kan natuurlijk!

  De voordelen van een gedelegeerd projectontwikkelaar

  Waarom een gedelegeerd projectontwikkelaar inschakelen voor uw bouwproject? Een gedelegeerd ontwikkelaar – ook wel fee developer genoemd – wordt ingeschakeld door een vastgoedinvesteerder of belegger. De gedelegeerd projectontwikkelaar is verantwoordelijk voor het coördineren van het bouwproject, van ontwerp tot oplevering. 

  Door samen te werken met kleine projectontwikkelaars, haalt u gedegen expertise in huis om uw project te realiseren. Bovendien kunt u alle planning uit handen geven en erop vertrouwen dat uw project op het geplande moment opgeleverd wordt. Door een fee developer in te schakelen, kunt u uw eigen tijd als investeerder beter benutten, zonder in te leveren op kwaliteit.

  Een soepel bouwproces met een fee developer

  Door te werken met een gedelegeerd projectontwikkelaar, kunt u zelf een hoop tijd en energie besparen. De fee developer is er niet alleen om de planning te bewaken, maar houdt ook de budgettering nauw in de gaten. Kleine projectontwikkelaars weten precies hoe u kunt besparen op kosten en materialen, zodat het project netjes binnen budget blijft. Bovendien kunt u rekenen op optimale kwaliteit; een fee developer werkt altijd volgens de gestelde kwaliteitseisen voor de bouw. Zo kunt u Blom International 100% vertrouwen bij fee development. We kunnen u van goed advies voorzien als het gaat om bepaalde risico’s die bij het project komen kijken en komen met innovatieve oplossingen. Dankzij een gedelegeerd ontwikkelaar kunt u rekenen op een soepel bouwproces.

  Bekijk onze projecten

  Blom International als gedelegeerd ontwikkelaar inschakelen

  Blom International beschikt over de benodigde kennis betreffende techniek, bouwmethoden, en materialen. We gaan als fee developer met u in gesprek en bekijken hoe we uw wensen kunnen realiseren. Dit doen we altijd met het oog op leefbaarheid, circulariteit, duurzaamheid en gezondheid. Bovendien bouwen we natuurinclusief, en gaan we voor optimale functionaliteit en efficiëntie. We maken een ontwerp waarbij het project echt tot leven komt; zo weet u precies wat u van het eindresultaat kunt verwachten. 

  Blom internationaal steekt bij fee development in op alle aspecten van het bouwproces en heeft het vizier op innovatie gericht. Zo zijn we bijvoorbeeld als een van de weinige kleine projectontwikkelaars in Nederland gecertificeerd om een passiefhuis te bouwen, en kunnen we woningen en bedrijven optoppen voor optimaal gebruik. Bekijk al onze projecten voor een beeld van wat we als gedelegeerd ontwikkelaar voor u kunnen doen.

  Neem contact op met ons voor fee development

  Wilt u graag uw bouwproject uit handen geven aan ervaren, kleine projectontwikkelaars? Blom International is dé partij voor fee development. Neem contact met ons op en we gaan met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden. Voor Blom International is geen project te groot, te klein, of te uitdagend!

  EEN BERICHT STUREN